Υλικά:
100 γρ. μπλε τυρί
5 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζανάκι ξύδι
1/2 φλιτζανάκι χυμό λεμονιού
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ δουλεύουμε το ξύδι με το λεμόνι ρίχνοντας σιγά σιγά και προσεκτικά λίγο λίγο το ελαιόλαδο (όπως στη μαγιονέζα) ώστε να γίνει μια πηχτή κρέμα. Σε ένα μπωλάκι με το πιρούνι λιώνουμε το ροκφόρ (μπλε τυρί) με την κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει μείγμα. Ανακατεύουμε το μείγμα με την πηχτή κρέμα και το ντρέσινγκ μας είναι έτοιμο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.