4 1/2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα γάλα εβαπορέ
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1/4 κούπας χλιαρό νερό (40 βαθμούς)
1/2 κούπα βούτυρο ή ελαιόλαδο
1/4 κούπας ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
Λάδι για το τηγάνισμα
Ζάχαρη άχνη
Σε ένα μεγάλο μπωλ διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το γάλα, το αυγό, το βούτυρο, τη ζάχαρη και δύο κούπες από το αλεύρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο το μείγμα μας. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη που κολλάει ανακατεύοντας και όχι ζυμώνοντας. Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο όλη τη νύχτα.
Την επομένη, αλευρώνουμε ελαφρά την επιφάνεια εργασίας και ακουμπάμε πάνω της τη ζύμη μας. Ανοίγουμε με πλάστη και κόβουμε τετράγωνα. Βάζουμε άφθονο λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε μέσα λίγα λίγα τα τετράγωνα ζύμης για λίγα λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσουν και από τις δύο τους πλευρές. Αφήνουμε να σταθούν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι. Έτσι όπως είναι ζεστά τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τα απολαμβάνουμε.