Υλικά:
2 κούπες νερό κρύο
2 κούπες πάγο
1 κούπα μύρτιλλα (blueberry)
1 1/2 λάιμ
Εκτέλεση:
Πλένουμε σχολαστικά το λάιμ και το κόβουμε σε φέτες. Σε μια κανάτα βάζουμε το νερό, τον πάγο, τα μύρτιλλα και τις ροδέλες του λάιμ. Συμπληρώνουμε με νερό ώστε να γεμίσει η κανάτα μας και την αφήνουμε να σταθεί για 2 τουλάχιστον ώρες πριν το σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.