Τρίγωνα τυράκια τετηγμένα
Κίτρινο τυρί του τοστ σε λεπτές φέτες
1 φουντάκι μπρόκολο ζεματισμένο
Μείγμα φρέσκων αρωματικών βοτάνων ή μείγμα πιπεριών
Μπατονέτες αλμυρές ή ξυλάκια για σουβλάκι ή μπαστούνια για γλειφιτζούρι
Προσεκτικά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο από τα τριγωνάκια τετηγμένου τυριού. Τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Κόβουμε προσεκτικά ένα πολύ λεπτό αστεράκι από το κίτρινο τυρί του τοστ (δεν πρέπει να είναι βαρύ) και το στερεώνουμε στο μυτερό άκρο του τυριού. Ξεχωρίζουμε το φουντάκι από το μπρόκολο να γίνει σποράκια. Πασπαλίζουμε με το μπρόκολο, τα αρωματικά βότανα ή τα πιπέρια και βάζουμε στη βάση τους από μία αλμυρή μπατονέτα. Μπορούμε τα δεντράκια τυράκια μας να τα στερεώσουμε πάνω σε μια μπάλα από φελιζόλ, σε μια τυρόμπαλα, σε ένα πορτοκάλι ή όπου μας οδηγεί η φαντασία μας!