Υλικά:
40ml ρούμι λευκό
20ml χυμό λάιμ
10ml σιρόπι
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ βάζουμε θρυμματισμένο πάγο. Ρίχνουμε τα υλικά μας, κλείνουμε και ανακινούμε πολύ καλά! Σερβίρουμε σε ποτήρι και διακοσμούμε με μια λεπτή φέτα λάιμ.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.