2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ποτήρι γάλα φρέσκο ή εβαπορέ
1 κουτάκι μπίρα
2 αυγά
1 κουταλιά μουστάρδα
2 – 3 φλιτζάνια αλεύρι
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο νερό
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε σε χοντρές ροδέλες, τις ξεχωρίζετε και τις μουλιάζετε στο γάλα για 20 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ανακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ετοιμάζετε ένα παχύρρευστο κουρκούτι. Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι. Στραγγίζετε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού, τα βουτάτε ένα – ένα στο κουρκούτι και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Σερβίρονται ζεστά και τραγανά.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα, και την ευχαριστούμε πολύ.