Υλικά:
Σαμπάνια
20ml ουίσκι
20ml κρέμα ροδάκινου
5ml χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά σε σέικερ το ουίσκι, την κρέμα και τον χυμό. Ρίχνουμε το περιεχόμενο του σέικερ σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και συμπληρώνουμε με την σαμπάνια μας.
Τη συνταγή μας έστειλε η Στέλλα Ροζάκη την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε την ιστοσελίδα της, «Στέλλα», κάνοντας κλικ εδώ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.