1 κούπα αλεύρι καλαμποκιού
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
16 λουκάνικα χοτ ντογκ
1 αυγό
1 κούπα γάλα
1/4 κούπας ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το γάλα και το αυγό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε 1-2 κουταλιές γάλα ακόμη. Βάζουμε τη φριτέζα να ζεσταθεί το λάδι της και βγάζουμε το δίχτυ για τις πατάτες. Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκια για σουβλάκι και τα βουτάμε στο κουρκούτι που φτιάξαμε έτσι ώστε να καλυφθούν πολύ καλά. Αν δυσκολευτούμε ρίχνουμε με ένα κουτάλι κουρκούτι πάνω τους και το στριφογυρίζουμε. Τα τηγανίζουμε (λοξά βαλμένα) στο καυτό λάδι της φριτέζας μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Μόλις γίνουν τα βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει το επιπλέον λάδι. Τα κορν ντογκς μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε! Συνοδεύονται τέλεια με κέτσαπ, μουστάρδα και οποιοδήποτε δροσερό ντιπ!