Υλικά:
1 φλυτζάνι αλεύρι
1 κουτάκι μπίρα
1 ασπράδι αυγού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ του μίξερ χτυπάμε όλα μας τα υλικά εκτός από το αυγό. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπωλ. Χτυπάμε το ασπράδι του αυγού και το προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας απαλά. Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μια ώρα πριν τον χρησιμοποιήσουμε. Αν θέλουμε να είναι πιο πηχτός προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.