Υλικά:
125γρ. αλεύρι (1 κούπα)
200ml μπύρα ή σόδα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά μας μέχρι να έχουμε έναν ομοιόμορφο και σχετικά σφιχτό χυλό. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή με μία ώρα πριν τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι ιδανικός για τηγανητό ψάρι, λαχανικά αλλά και τηγανίτες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.