Υλικά:
Χταπόδι
Κρασί
Ρίγανη
Λαδολέμονο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε στην χύτρα ταχύτητος ένα χταπόδι μαζί με μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, μισή κούπα κρασί και μισή κούπα νερό για μισή ώρα. Μετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι, το πασπαλίζουμε με ρίγανη και το ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε το περιχύνουμε με λεμόνι και λάδι που έχουμε χτυπήσει μαζί. Πάντα πετυχαίνει και είναι εύκολη συνταγή.
Αυτή τη συνταγή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.