Υλικά:
Σαλάτα σφιχτή της αρεσκείας μας (ρώσικη, πατατοσαλάτα, κρεατοσαλάτα κτλ)
Φρέσκος άνηθος
Κόκκινη πιπεριά
Σπόρια ροδιού
Εκτέλεση:
Δίνουμε σχήμα κωνικό στην σαλάτα μας και την καλύπτουμε περιμετρικά με τα φυλλαράκια μόνο του άνηθου (χωρίς τα κοτσάνια). Κόβουμε την πιπεριά σε σχήμα αστεριού και την βάζουμε στην κορυφή και ανάμεσα στον άνηθο στολίζουμε εδώ κι εκεί με σποράκια από ρόδι. Το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας είναι έτοιμο! Χρόνια πολλά!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.