Υλικά:
Μπρόκολο
Καροτάκια μπέιμπι
Πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες
Ντοματίνια τσέρυ
Σέλερι (το τρυφερό μέρος μόνο)
Γραβιέρα κομμένη σε αστεράκια
Βινεγκρέτ
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου για λίγα λεπτά, και τα καροτάκια λίγο περισσότερο. Πλένουμε και κόβουμε σε μπαστουνάκια τις πιπεριές και σε μπαστούνια τα κοτσάνια του σέλερι. Στολίζουμε ξεκινώντας από τη βάση προς την κορυφή με μπρόκολο, καροτάκια, σέλερι, και τέλος οι πιπεριές. Ραντίζουμε με λίγη βινεγκρέτ προσέχοντας να μην λερώσουμε την πιατέλα. Βάζουμε εδώ κι εκεί τα ντοματίνια και τα αστεράκια του τυριού και η πιατέλα λαχανικών μας είναι έτοιμη να στολίσει το τραπέζι μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.