900γρ. ζάχαρη άχνη
1 κούπα ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος (ίσως χρειαστεί περισσότερη)
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι εκχύλισμα αμυγδάλου
Χρώμα για τρόφιμα (προαιρετικά)
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το ερμόλ με τα εκχυλίσματα μέχρι να αφρατέψουν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε κούπα κούπα τη ζάχαρη (περίπου 8 κούπες είναι) εξακολουθώντας να δουλεύουμε το μείγμα μας. Όταν το μείγμα μας αρχίσει να γίνεται ξερό αρχίζουμε να ρίχνουμε εναλλάξ την κρέμα γάλακτος με την υπόλοιπη ζάχαρη χτυπώντας μέχρι να στέκεται καλά, αλλά και να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορνέ για να διακοσμήσουμε με τη ζαχαρόπαστα τα μπισκότα μας. Τώρα μπορούμε να την χωρίσουμε σε μέρη και να προσθέσουμε διαφορετικά χρώματα τροφίμων για να φτιάξουμε τα σχέδια της επιλογής μας. Καλές γιορτές!