160γρ. βούτυρο
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 λίτρο νερό
6 αυγά
2 κουταλάκια ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Υλικά για την κρέμα πατισερί (κρέμα ζαχαροπλαστικής):
1 λίτρο γάλα
1 φακελάκι βανιλέτα
200γρ. ζάχαρη
4 κρόκοι αυγών και 2 ολόκληρα αυγά
100γρ. αλεύρι
Ετοιμάζουμε την ζύμη ως εξής: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό, το αλάτι, τη ζάχαρη και το βούτυρο. Προσθέτουμε με τη μια το αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι η ζύμη μας να μην κολλάει στα τοιχώματα της κατσαρόλας. Βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας μέχρι να τα αφομοιώσει πλήρως. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και με κορνέ φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια ζύμης. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για είκοσι περίπου λεπτά. Ξέρουμε πως είναι έτοιμα όταν αντέχουν την πίεση των δακτύλων μας (προσοχή φορέστε γάντια).
Τώρα θα φτιάξουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής: Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε πολύ πολύ καλά τη ζάχαρη, τη βανιλέτα και τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν. Ανακατεύουμε το αλεύρι και στη συνέχεια σταδιακά και ανακατεύοντας συνεχώς το ζεστό γάλα. Βάζουμε στην κατσαρόλα το μείγμα και σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Ανοίγουμε μια τρυπούλα σε κάθε ένα από τα σου και γεμίζουμε με κορνέ με την κρέμα πατισερί που φτιάξαμε. Σερβίρουμε τα σου και… τα εξαφανίζουμε!!!