8 ψωμάκια για χοτ ντογκ ή 2 μπαγκέτες
8 λουκάνικα χοτ ντογκ
1 κιλό πατάτες
2 πράσινες πιπεριές
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
Μουστάρδα
Ρίγανη
Βασιλικό
Δεντρολίβανο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομματάκια πάχους ενός εκατοστού, τα κρεμμύδια σε φετούλες και τις πιπεριές σε λωρίδες. Σε ένα μπωλάκι αναμιγνύουμε τα μυρωδικά μας. Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε ελαφρά τις πατάτες και από τις δύο πλευρές τους μέχρι να ροδίσουν. Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια. Αλατίζουμε και τα γυρίζουμε προσεκτικά να σοταριστούν και από την άλλη πλευρά. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, αλάτι, και πάλι τις πατάτες να μαγειρευτούν καλά όλα μαζί. Σε μια σχάρα ψήνουμε τα λουκάνικα, ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα φρυγανίζουμε και αυτά. Τέλος φτιάχνουμε τα χοτ ντογκ μας βάζοντας μέσα στο ψωμάκι το λουκάνικο και το μείγμα λαχανικών προσθέτοντας μουστάρδα και σερβίρουμε αμέσως.