1 1/2 κιλό χόρτα διάφορα (σπανάκι, σέσκουλο, παπαρούνες, κτλ)
1 ματσάκι άνηθο
2 κρεμμύδια ξερά
2 κουταλιές ταραμά
Λίγο δυόσμο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά τα χόρτα και τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα χωρίς νερό ή λάδι και τα μαραίνουμε. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα πιέζουμε με τα χέρια μας να φύγουν όλα τα περιττά υγρά. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα χόρτα και ψιλοκομμένα τον άνηθο, τον δυόσμο, τα κρεμμύδια, καθώς και τον ταραμά και το πιπέρι. Αφού ανακατέψουμε δοκιμάζουμε λίγο και προσθέτουμε αλάτι. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τόσο αλεύρι ώστε να γίνουν αφράτοι οι χορτοκεφτέδες μας. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή τους απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τους ψήνουμε στον φούρνο.