1 κιλό πράσινα φύλλα από παντζάρια
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
Ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε, καθαρίζουμε τα χόρτα και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα σκόρδα κομμένα σε ροδέλες και μόλις ξανθίνουν προσθέτουμε 3/4 της κούπας ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και τα χόρτα μας και τα ανακατεύουμε να μπερδευτούν με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε και το ξύδι και σερβίρουμε.