1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
1 κιλό σπανάκι
1/4 κιλού σέσκουλα
1/4 κιλού καυκαλήθρες ή μυρώνια
1 ματσάκι μάραθο
1 ματσάκι άνηθο
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1/4 τυρί φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Κανέλα (προαιρετικά)
Καθαρίζουμε τα χορταρικά μας και ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον μάραθο και κόβουμε σε ροδελίτσες τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Κόβουμε με τα χέρια μας σε μια λεκάνη τα σπανάκια, τα σέσκουλα και τα μυρώνια και τα αλατίζουμε ανακατεύοντάς τα συνέχεια. Τα αφήνουμε να σταθούν για 5-10 λεπτά και τα αδειάζουμε σε σουρωτήρι ανακατεύοντας έτσι ώστε να φύγουν τα ζουμιά τους. Τα αφήνουμε άλλα 5-10 λεπτά να στραγγίξουν και μετά τα πατάμε με το χέρι μας δυνατά. Όταν στραγγίξουν καλά τα βάζουμε σε μια λεκάνη με τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα μυρωδικά και ρίχνουμε πιπέρι κι αν θέλουμε λίγη κανέλα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και θρυμματισμένη την φέτα. Λαδώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε χωριάτικο φύλλο πάνω του, απλώνουμε ελαιόλαδο και μετά άλλο φύλλο και συνεχίζουμε βάζοντας τα μισά φύλλα από όσα θα χρησιμοποιήσουμε. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί, σκεπάζουμε με φύλλο το λαδώνουμε, και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας, λαδώνοντας και το τελευταίο φύλλο. Χαράσουμε τα πάνω φύλλα με μαχαίρι σχηματίζοντας κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.