Υλικά:
Τυρί φέτα
Αγγουράκια
Ελιές μαύρες
Ντοματάκια Σαντορίνης
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε σχολαστικά τα αγγούρια και τα ντοματίνια. Κόβουμε σε ροδέλες τα αγγούρια, στα δύο τις ελιές και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε την φέτα, φέτες πάχους 1 – 1 1/2 εκατοστού, στη συνέχεια σε ισόπαχα μπαστούνια και τέλος οριζόντια ώστε να πάρουμε κύβους τυριού. Σε μια οδοντογλυφίδα (κατά προτίμηση διακοσμητική) περνάμε το ντοματίνι, το αγγούρι, την ελιά και τέλος το τυρί φέτα. Φυλάμε τις μίνι σαλάτες μας στο ψυγείο σκεπασμένες με ραπ μέχρι να σερβίρουμε. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, ρίγανη και ραντίζουμε με ελαιόλαδο πριν σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.