4 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
Λίγη κάπαρη
Ελιές καλαμών
Τυρί φέτα
Ρίγανη
Αλάτι, ελαιόλαδο
Πλένουμε όλα τα λαχανικά καλά. Παίρνουμε τις ντομάτες τις κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κοτσάνι και τον αφαλό της. Μετά την κόβουμε κάθετα σε φέτες. Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε στα δύο κάθετα και αυτά σε οριζόντιες φέτες. Κόβουμε την πράσινη πιπεριά σε ροδέλες. Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, το πλένουμε και το κόβουμε στη μέση. Μετά κόβουμε σε κάθετες φέτες. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε. Από πάνω τους ρίχνουμε τις ελιές, την κάπαρη, τη φέτα κομμένη σε κομμάτια και τη ρίγανη. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.