1 1/2 κιλό κρέας χοιρινό ψαχνό
2 κιλά σέλινο
3 κρεμμύδια ξερά
1 λεμόνι
2 αυγά
Λίγο κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε το σέλινο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε σε μερίδες το κρέας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας έτσι ώστε να ροδίσει από όλες τις πλευρές του. Κατόπιν ρίχνουμε το σέλινο και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν προσθέτοντας μπόλικο νερό. Όταν το κρέας μας μαλακώσει αρκετά κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σε ένα μπωλ διαλύουμε 2 κουταλάκια κορν φλάουρ στο χυμό του λεμονιού και χτυπώντας τα με ένα πιρούνι προσθέτουμε το αυγό. Όταν αναμειχθούν εντελώς, με μια κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά ζωμό από την κατσαρόλα στο μπωλ, έως ότου αυτό γεμίσει. Μετά ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα, ανακινώντας την δεξιά αριστερά με τα χέρια και την ανεβάζουμε πάλι στη φωτιά για 3 λεπτά να πάρει μια βράση.