1 χοιρινό μπούτι ολόκληρο (περίπου 5 κιλά)
4 λεμόνια
2 πορτοκάλια
1 φακελάκι μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα)
Μερικά κλωνάρια δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε το χοιρινό μπούτι και το βάζουμε σε μια βαθιά λεκάνη. Στίβουμε τα λεμόνια και τα πορτοκάλια. Χαράζουμε με πολύ κοφτερό μαχαίρι, μπακλαβαδωτά την επιφάνεια του κρέατος. Με το χυμό του λεμονιού αλείφουμε πολύ καλά το χοιρινό μας γύρω γύρω. Αλατοπιπερώνουμε και στο κέντρο του κάθε ρόμβου που έχει σχηματιστεί από τις τομές μπήγουμε από ένα μοσχοκάρφι. Στρώνουμε τα κλωνάρια του δεντρολίβανου σε ένα βαθύ ταψί ή γάστρα. Πάνω τους τοποθετούμε το χοιρινό μπούτι περιχύνοντάς το με το λεμόνι που έχει μείνει στη λεκάνη και με το χυμό πορτοκαλιού. Σκεπάζουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί, όσο χρειαστεί ώστε να καλυφθεί όλο, και το δένουμε γύρω γύρω με σπάγκο. Ψήνουμε το φαγητό μας στους 120 βαθμούς για 5 ώρες. Είναι πεντανόστιμο, συνοδεύεται με πατάτες φούρνου. Τρώγεται και κρύο την επομένη, κομμένο σε λεπτές φέτες, πασπαλισμένο με αλάτι και πιπέρι και συνοδεία μουστάρδας.