1 κιλό μπούτι χοιρινό
1 1/2 κιλό σπανάκι
2-3 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
2 λεμόνια
1 κρέμα γάλακτος μαγειρικής μικρή (200ml)
1 κουταλιά κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίξει. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες ή σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και εκεί τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε και όταν τσιγαριστούν και τα κρεμμυδάκια προσθέτουμε το σπανάκι. Το πιέζουμε και το ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε την φωτιά. Ρίχνουμε ελάχιστο νερό, καπακώνουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε έτσι για δέκα λεπτά με ένα τέταρτο. Μετά προσθέτουμε τόσο ζεστό νερό ώστε ίσα-ίσα να σκεπαστεί το φαγητό μας. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας για μία ώρα περίπου. Μόλις μαγειρευτεί προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο και χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος μαγειρικής. Το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου και προσθέτουμε και τον χυμό απ’ τα λεμόνια. Σε λίγο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και ρίχνουμε το μίγμα του κορν φλάουρ στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς. Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και να δέσει καλά η σάλτσα μας και σερβίρουμε. Είναι πεντανόστιμο!