1 κιλό χοιρινή σπάλα
8 πιπεριές πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί
5 κουταλιές κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές μουστάρδα ντιζόν
1/2 κούπα ζωμό νοστιμιάς
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες μήκους 5 περίπου εκατοστών. Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρέας κομμένο σε μπουκίτσες και μετά βάζουμε και τις πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν για λίγο ανακατεύοντας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό νοστιμιάς και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για μισή περίπου ώρα. Μόλις ψηθεί το χοιρινό προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και καλή όρεξη!