750γρ. κρέας χοιρινό
2 καρότα
1 κομμάτι ρέβα (γογγύλι)
1 πιπεριά πράσινη
2 πιπεριές κόκκινες
1 κολοκυθάκι
Λίγο σέλινο
1 πράσο
Μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Βούτυρο
100-150ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα αλείφουμε με μουστάρδα. Ψήνουμε το κρέας μας από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε λίγο νερό κι αλατοπιπερώνουμε. Καπακώνουμε την κατσαρόλα μας και ψήνουμε μέχρι να μαγειρευτεί το φαγητό μας. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι ανακατεύουμε καλά να δέσει η σάλτσα μας.
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε βούτυρο να κάψει, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και μαγειρεύουμε για 5 με 10 λεπτά ανάλογα με το πόσο τραγανά τα θέλουμε. Σερβίρουμε το χοιρινό κρέας με κρέμα γάλακτος δίπλα στα λαχανικά βουτύρου και τα απολαμβάνουμε μαζί.