800γρ. χοιρινό σε μικρά κομμάτια
500γρ. περίπου γλιστρίδα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Λίγο δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 ποτηράκι κρασί άσπρο
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι το ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε και το χοιρινό. Αφού τσιγαριστεί, σβήνουμε με το κρασί (πίνουμε το υπόλοιπο). Ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Βάζουμε και λίγο νερό, το δυόσμο και το αλατοπίπερο. Όταν δούμε ότι το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο, βάζουμε και τη γλιστρίδα, και περιμένουμε να βράσει.
Σερβίρουμε πάνω σε βραστές πατάτες, εγώ έτσι το έφαγα κι ήταν πεντανόστιμο.
Σημείωση: το φαγητό αυτό μπορεί να γίνει και με κοτόπουλο, αλλά νομίζω με χοιρινό γίνεται πιο νόστιμο.