Υλικά:
1/2 κιλό χοιρινό
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 λεμόνι
1 κουταλιά λάδι
Κύμινο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Θα χρειαστούμε μόνο ένα μικρο πυρέξ. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα αφού κόψουμε κομματάκια το κρέας μας. Όλα τα υλικά ψιλοκομμένα και αφαιρούμε από το σκόρδο μας εσωτερικά το πράσινο μέρος. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μια ώρα περίπου. 10 λεπτά πριν βγει από το φούρνο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο… σερβίρετε με ένα ωραίο πιλάφι… και καλή μας όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Πακου και την ευχαριστούμε πολύ
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.