Υλικά:
3 κιλά κρέας χοιρινό
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοπίπερο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κρέας και το αναμιγνύουμε με τα μπαχαρικά και το τριμμένο κρεμμύδι. Το τοποθετούμε στο γιουβέτσι και το ψήνουμε σε σιγανή φωτιά για δύο ώρες περίπου.
Την συνταγή αυτή μας την έδωσαν οι κατασκευαστές και έμποροι κεραμικών πυρίμαχων σκευών μαγειρικής στην Κοιλάδα των Τεμπών, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.