Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κρέας
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το κρέας. Αλευρώνουμε το κρέας καλά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Μέσα του ρίχνουμε το κρέας και το γυρίζουμε να τσιγαριστεί από όλες τις πλευρές του. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς και προσθέτοντας ελάχιστο νερό όταν μειώνονται τα υγρά του. Τέλος προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να στεγνώσει και να μείνει με την παχιά σάλτσα του.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.