Υλικά:
1 κιλό χοιρινό για τηγανιά
250γρ. φέτα
250γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φετούλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κρέας μας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί. Καπακώνουμε την κατσαρόλα και σιγοψήνουμε μέχρι να μαγειρευτεί η τηγανιά. Τρίβουμε από πάνω της την φέτα, καπακώνουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε σε δέκα λεπτά και απολαμβάνουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.