2 κιλά χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλα
3 λεμόνια
1/2 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
Αλάτι
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
Δεντρολίβανο
Κάρυ
Πιπέρι καγιέν
Πάπρικα καυτερή
Πλένουμε καλά το κρέας μας, το κόβουμε σε μικρές μερίδες και το βάζουμε σε ένα μπωλ. Στύβουμε τα λεμόνια και προσθέτουμε στο μπωλ με το κρέας τον χυμό τους μαζί με το κρασί. Αλατίζουμε και ρίχνουμε τα μπαχαρικά μας σε τέτοιες ποσότητες ανάλογα με τα γούστα μας. Ανακατεύουμε καλά ώστε να αλειφθεί καλά το χοιρινό μας με τα υγρά και τα μπαχαρικά. Τοποθετούμε το περιεχόμενο του μπωλ σε μια σακούλα ψησίματος, την δένουμε και της κάνουμε δυο τρύπες με ένα μαχαίρι για να αναπνέει. Την βάζουμε σε ένα ταψί και κατόπιν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Μετά από μισή ώρα κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 190 βαθμούς και ψήνουμε για μια ώρα και ένα τέταρτο ακόμα. Κατόπιν βγάζουμε το κρέας μας από την σακούλα στο ταψί, μαζί με τα υγρά που έχει βγάλει, και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα είκοσι λεπτά ανεβάζοντας την θερμοκρασία στους 210 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει η χοιρινή σπάλα μας και να τραβήξει τα πολλά υγρά. Συνοδεύεται και συνοδεύει άριστα ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές.