Χοιρινές μπριζόλες
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Τυρί Gouda
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες, τις αλείφετε ελάχιστα με λίγο ελαιόλαδο και στον φούρνο στους 180-190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Στην διάρκεια τις γυρνάτε μια φορά για να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Γύρω στα 15 λεπτάκια πριν σβήσετε τον φούρνο, βάζετε λεπτά κομμένες φετούλες κρεμμυδιού σε κάθε μπριζόλα από πάνω όπως επίσης και φετούλες ντομάτας, αφήνετε λίγα λεπτάκια να μαραθούν και τέλος βάζετε πάνω στην κάθε μια μπριζόλα φέτες τυρί Gouda, για σχεδόν 1 με 2 λεπτάκια και έτοιμες!!
Γίνονται πεντανόστιμες και δροσερές γιατί τραβάνε τα υγρά του κρεμμυδιού και της ντομάτας και δεν στεγνώνουν! Καλή σας όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ελίνα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!