Υλικά:
6 χοιρινές μπριζόλες
3/4 κούπας κόκκινο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες μας. Σε τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και όταν κάψει ρίχνουμε τις μπριζόλες γυρνώντας τις από την άλλη πλευρά σχετικά γρήγορα ώστε να θωρακιστούν καλά. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και τις αφήνουμε να ψηθούν σε αυτό μέχρι να το απορροφήσουν και να πάρουν όμορφο χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.