Χοχλιοί
1/2 κιλό πατάτες
1/2 κιλό μελιτζάνες
1/2 κιλό κολοκυθάκια
3 μεγάλες ζουμερές τομάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 νεροπότηρο λάδι
Μαϊντανός
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμάζουμε τους χοχλιούς: Σε μια κατσαρόλα που βράζει αλατισμένο νερό ρίχνουμε τους χοχλιούς για 3-4 λεπτά, τους σουρώνουμε, τους ξεπλένουμε και τους καθαρίζουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε τα λαχανικά που προηγουμένως έχουμε κόψει και ένα ποτήρι νερό. Μετά από 15 λεπτά προσθέτουμε τη τομάτα, το σκόρδο, τους χοχλιούς, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Καλή όρεξη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βιβή Καλαϊτζάκη και την ευχαριστούμε πολύ.
Γνωρίστε την ταβέρνα της Βιβής, «Βεγγέρα», κάνοντας κλικεδώ!