Υλικά:
Χλωρά κουκιά
Αλεύρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα κουκιά και κατόπιν τα στραγγίζουμε καλά σε σουρωτήρι. Τα αλευρώνουμε και σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα αλατίζουμε και αν θέλουμε τα συνοδεύουμε με σάλτσα σκόρδου.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.