Υλικά:
200γρ. καρύδα τριμμένη χωρίς ζάχαρη
100γρ. ζάχαρη
2 ασπράδια αυγού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το μίξερ τα ασπράδια με την ζάχαρη να αφρατέψουν μέχρι να κάνει κορυφές το μείγμα μας. Ανακατεύουμε και την τριμμένη καρύδα απαλά να πάει παντού. Απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι φτιάχνουμε τις χιονούλες μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για δέκα λεπτά. Αφήνουμε τις χιονούλες να κρυώσουν για πέντε λεπτά και στη συνέχεια τις βάζουμε να κρυώσουν εντελώς πάνω σε σχάρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.