Υλικά:
200γρ. καρύδα τριμμένη
1/2 ποτήρι ζαχαρούχο γάλα (ίσως και λίγο παραπάνω)
2 κουταλιές κονιάκ
2 πακέτα καρύδα
Εκτέλεση:
Ανακατεύω όλα τα υλικά (εκτός τα 2 πακέτα καρύδας), τα πλάθω σε στρογγυλά μπαλάκια και τα κυλώ στην καρύδα. Στρώνω αλουμινόχαρτο σε ένα δίσκο, τα βάζω επάνω και τα παγώνω μέχρι την ώρα που θα τα σερβίρω. Καλή επιτυχία!!!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.