Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
1 κουτάκι φυτική κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι γάλα
1 σακουλάκι ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα μέχρι να πήξει. Πασπαλίζουμε με το γάλα τα μπισκότα να μαλακώσουν ελαφρώς και απλώνουμε την κρέμα ανάμεσα σε δυο μπισκότα μέχρι να καλυφθούν. Τέλος τα βουτάμε στο ινδοκάρυδο και τα γυρίζουμε μέχρι να καλυφθούν τελείως με το ινδοκάρυδο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοφία, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.