1 κομμάτι φελιζόλ
Μαργαρίνη
Λίγο καφέ Ελληνικό
Η χήνα:
Δίνουμε ένα γενικό σχήμα χήνας σε ένα κομμάτι φελιζόλ. Ολοκληρώνουμε το σχήμα της χήνας. Καλύπτουμε με μαργαρίνη αρχίζοντας από το σώμα. Τελειώνουμε με τη βάση. Διακοσμούμε τη βάση και προσθέτουμε τα πόδια και τα μάτια.
Οι τρούφες:
Πλάθουμε μπαλάκια από μαργαρίνη. Τα βουτάμε στον καφέ. Προσοχή ο καφές πρέπει να είναι σκόνη. Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σκουρότερο καφέ από τον ελληνικό.
Παρατήρηση:
Αυτά τα κομμάτια μας βοηθούν να στολίσουμε έναν μπουφέ. Όμως, δεν μπορούν να καταναλωθούν.
Σημείωση:
Τις τρούφες τις τοποθετούμε κάτω και γύρω από τη χήνα, κάτι σαν τροφή της χήνας.
Την διακόσμηση αυτή καθώς και την φωτογραφία που την συνοδεύει μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.