2 μεγάλες σελινόριζες
3 πατάτες
2-3 καρότα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
2 πράσα
1/2 ματσάκι άνηθο
1 αυγό
Φρέσκο χυμό λεμονιού
Λίγο κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και κόβουμε σε κομμάτια τις σελινόριζες, σε καρέ τις πατάτες και το ξερό κρεμμύδι, σε χοντρές ροδέλες τα καρότα και τα πράσα, σε λεπτές ροδέλες τα κρεμμυδάκια, και ψιλοκομμένο τον άνηθο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε καλά από όλες τις πλευρές την σελινόριζα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, τα πράσα, το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, τον άνηθο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε καπακωμένη κατσαρόλα μέχρι να γίνουν. Σε ένα βαθύ μπωλ διαλύουμε μέσα στο χυμό του λεμονιού λίγο κορν φλάουρ και χτυπάμε μέσα το αυγό. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο λίγο ανακατεύοντας ζουμί από την κατσαρόλα ώστε να κάνουμε αυγολέμονο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγολέμονο μέσα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε προσεκτικά και βάζουμε να πάρει μια βράση πάνω στη φωτιά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε μια καυτή σουπίτσα με απίστευτη γεύση.