Υλικά:
1 1/2 πακέτο σαβουαγιάρ
2 πακέτα τυρί Φιλαδέλφεια των 200γρ.
1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
1 κρέμα γάλακτος 300ml
Μαρμελάδα άγρια μύρτιλλα ή φρούτα του δάσους
Εκτέλεση:
Σε στρογγυλό πυρέξ απλώνω μια στρώση σαβουαγιάρ. Στο μίξερ χτυπώ τα 2 πακέτα Φιλαδέλφεια με την άχνη και την κρέμα γάλακτος. Απλώνω το μισό μίγμα πάνω από τα σαβουαγιάρ. Στρώνω άλλη μια στρώση με σαβουαγιάρ και απλώνω το υπόλοιπο μίγμα. Το βάζω στο ψυγείο και όταν πήξει στρώνω επάνω μία από τις προτεινόμενες μαρμελάδες ή κάποια της προτιμήσεως μας.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Μαρία Παρασκευά, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.