1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 βιτάμ
250 γρ. άχνη ζάχαρη
1 μεγάλο τυρί κρέμα Philladelphia
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ 400ml
1 μαρμελάδα spin span βύσσινο
Τρίβουμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Τα ζυμώνουμε με το βιτάμ και τα στρώνουμε σε φόρμα ειδική για το γλυκό μας. Χτυπάμε στο μπλέντερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να δέσει καλά (Προσοχή να μη κόψει η κρέμα). Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά και το τυρί. Αδειάζουμε το μείγμα επάνω στα μπισκότα και τέλος αλείφουμε την επιφάνεια του γλυκού με την μαρμελάδα την οποία έχουμε προηγουμένως αραιώσει με δυο κουταλάκια γλυκού νερό. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το ξεφορμάρουμε. Είναι τέλειο!!!
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βαλαβάνη Αθηνά και την ευχαριστούμε πολύ.