Μπαστουνάκια μοτσαρέλας
12 λωρίδες μπέικον
1 μικρή κονσέρβα με φέτες ανανά
Φτιάχνουμε την μοτσαρέλα έτσι ώστε τα μπαστουνάκια της να έχουν το μισό μήκος (από την κανονική συνταγή) και να γίνουν 24 τα κομμάτια.
Κόβουμε στη μέση τις λωρίδες του μπέικον. Τυλίγουμε ένα ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλας με μπέικον. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αραδιάζουμε τα τυλιγμένα μπαστουνάκια μοτσαρέλας (με το σημείο της ένωσης του μπέικον προς τα κάτω) σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά της ώρας περίπου. Βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και το αφήνουμε λίγο να σταθεί για να σταθεροποιηθεί το τυρί μας. Κόβουμε τις ροδέλες ανανά σε κυβάκια και περνάμε κάθε κύβο σε μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια περνάμε και το μπαστουνάκι μοτσαρέλας με το μπέικον και τα στολίζουμε σε πιατέλα. Υπέροχα απολαυστικό!