8 ψωμάκια χάμπουργκερ
1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
8 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
8 φέτες ντομάτας
8 φύλλα μαρουλιού
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 κουταλιές σάλτσα σόγιας (soya sauce)
8 φέτες τυρί για τοστ light
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα μπωλ βάζουμε τον κιμά, τα κρεμμυδάκια, τη σόγια, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε καλά. Με το μείγμα αυτό πλάθουμε οκτώ μπιφτέκια και τα ψήνουμε στη σχάρα. Αφού ψηθούν τα μπιφτέκια, περνάμε λίγο από τη σχάρα και τα ψωμάκια. Κόβουμε κάθε ψωμάκι στη μέση οριζόντια. Στο κάτω μέρος του ψωμιού που έχουμε κόψει, βάζουμε ένα φύλλο μαρουλιού, μία ροδέλα ντομάτας, ένα μπιφτέκι, μια φέτα τυρί και μία φέτα γαλοπούλα. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε μουστάρδα. Σκεπάζουμε με το πάνω κομμάτι και σερβίρουμε.