Υλικά:
1 κουτί άνθος αραβοσίτου
2 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 ποτήρι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο ή 125γρ. βιτάμ
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το άνθος αραβοσίτου μαζί με τη ζάχαρη και το νερό. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι ή το βιτάμ και σε αυτό καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα. Κατόπιν προσθέτουμε το μείγμα του μπωλ και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει. Το αδειάζουμε κατόπιν σε μία βρεγμένη φόρμα και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Αντιγόνη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.