Υλικά:
450 gr ταχίνι
250 gr μέλι
100 gr σταφίδες
4 κουτάλια σούπας ουίσκι
2 κουταλάκια βιτάμ
1 κουταλάκι λάδι
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε μια πυρίμαχη γαβάθα ώσπου να γίνουν ενιαίος πολτός. Έπειτα ψήνουμε το μείγμα στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά, στον αέρα.
Σερβίρουμε με γαλλικό καφέ, χωρίς καθόλου ζάχαρη.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε η παιδοψυχολόγος και ζωγράφοςΒάσω Κ. Ηλιάδη την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Για να διαβάσετε για την Βάσω Κ. Ηλιάδη κάντε κλικ εδώ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.