Υλικά:
1/4 κιλού τυρί χαλούμι
Αλεύρι
6+2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 λεμόνια
Μπόλικη ρίγανη
Εκτέλεση:
Κόβουμε το χαλούμι σε φέτες του ενός εκατοστού και το αλευρώνουμε με το αλεύρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το τυρί μας για δυο τρία λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε από το τηγάνι και το πασπαλίζουμε με την ρίγανη και τον χυμό των δύο λεμονιών. Σερβίρουμε ρίχνοντας τις δύο κουταλιές ελαιόλαδο και διακοσμούμε κόβοντας σε λεπτές φετούλες το λεμόνι που μας περίσσεψε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.