Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Ψάρια της επιλογής σας
4 πατάτες
2 κολοκύθια
2 ξερά κρεμμύδια
2 κουτάκια κονκασέ ή 4 τριμμένες ντομάτες
5 – 6 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα ταψί κόβουμε τα κολοκυθάκια μας, τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το κονκασέ, το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά. Σταυρώνουμε το φαγητό μας και το βάζουμε στο φούρνο. Λαδώνουμε το ψάρι μας, το πιπερώνουμε, το αλατίζουμε και 15 λεπτά πριν γίνει το φαγητό μας το βάζουμε και αυτό στο ταψί και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο προσθέτοντας λίγο από το ζουμάκι από πάνω του.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!