Υλικά:
250γρ. τυριού (αγοράστε μια φέτα ομοιόμορφου πάχους και κόψτε την σε κυβάκια 2×2 εκατοστά)
100γρ. καρύδια (ψίχα)
50γρ. τυρί μασκαρπόνε
50γρ. κρύα και χτυπημένη κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Στο μούλτι τρίβουμε τα καρύδια μας. Σε ένα μπωλ βάζουμε το μασκαρπόνε, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. Προσθέτουμε τα τριμμένα καρύδια, την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε να γίνει ένα με το μείγμα. Βάζουμε σε κορνέ (ή σακούλα μιας χρήσεως με μικρή τρύπα στην μια γωνία της) και πάνω στα κυβάκια του τυριού φτιάχνουμε μια ροζέτα. Στολίζουμε τις μπουκίτσες τυριού με κρέμα καρυδιών σε δίσκο και τις προσφέρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.